Vanhoja Ruoveden Joulu -lehtiä
  Etusivu Yhdistys Historia Kirkkoveneet Ruoveden Joulu Myytävät julkaisut Kuvagalleria Liity jäseneksi Yhteystiedot

Yhdistyksen toimintaan on kuulunut koko olemassaolonsa ajan julkaisu­toiminta. Pitkäjaksoisin hanke on ollut Ruoveden Joulun julkaiseminen yhdessä Ruoveden Sanoma­lehti Oy:n kanssa. Työ on jatkunut yhtäjaksoisesti vuodesta 1962.

Joulun toimitus ottaa mielellään vastaan Ruovettä koskevia kirjoituksia sekä artikkeli­vinkkejä. Niitä toivotaan vuosittain perille elokuun loppuun mennessä.

Ruoveden Joulun postimyynti tapahtuu sähköpostin välityksellä osoitteesta veliveikko(-a-)elisanet.fi tai puhelimitse numerosta 040 732 8488. Posti­myynnissä lehtien hintaan lisätään postikulut. Lehtiä myydään myös Ruoveden Noitakäräjien aikaan käräjätorilla.

Ruoveden Joulu -lehden vanhoja numeroita:

Vuosien 1962 – 2010 lehdet hintaan 1 euro / kappale
Vuosien 2011 – 2015 lehdet hintaan 5 euroa / kappale
Vuoden 2016 lehti hintaan 8 euroa / kappale

Kaikkia joululehtien numeroita ei ole enää saatavilla.

Ruoveden Joulu 2009

Ruoveden Kotiseutuyhdistys ry